Lärare åk 1-7 till Nygårdsskolan

Sista ansökningsdatum: 2016-07-06
Referensnummer: 2016/1109
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 9/8 2016

Kontaktperson:
Therese Andersson, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan är en F-5 skola i Skäggetorp med stor mångkulturell mångfald. Skolan har cirka 230 elever. I januari 2017 flyttar vi in i våra helt nya lokaler och kommer där att ha fokusbibliotek med bibliotekarie. Vi har i dagsläget cirka 50 medarbetare och utökar med ytterligare personal inför höstterminen genom lågstadiesatsningen.

Arbetsbeskrivning

Nygårdsskolan söker en lärare till årskurs 4. Till hösten har vi två klasser i åk 4 med knappt 15 barn per klass. Vi söker en lärare som vill arbeta i team med den kollega som ansvarar för parallellklassen och det övriga arbetslaget. Du kommer, beroende på din lärarbehörighet, dela upp ämnen mellan dig och din närmaste kollega samt ha stöd från förstelärare med särskilt uppdrag, processtödjare och speciallärare. Du ingår i ett årskurslag och arbetslag som träffas varje vecka för samverkan. Under kommande läsår innebär denna samverkan bland annat kollegialt lärande via Läslyftet.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarutbildning mot åldrarna 1-7 alt 4-9.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 juli 2016