Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Lärare åk 3 till BankekindSista ansökningsdatum: 2016-06-26
Referensnummer: 104532

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lindvall, 013-205583

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bankekinds skola är en F-3 skola med sammanlagt ca 60 elever. På skolan bedrivs fritidshem. En nära samverkan sker mellan skola och fritidshem. En stabil och kunnig personalgrupp arbetar aktivt för en trygg miljö med personlighet, närhet och omtanke.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap i klassrummet och höga förväntningar på eleverna. Om du samtidigt har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete så kommer du att passa in hos oss. Vi förväntar oss att du som mentor/klassföreståndare i åk 3 visar engagemang för eleven och är dess stöd i skolgången. Du som söker bör vara positivt inställd till att arbeta med IT. Det viktigaste av allt är att du fångar elevens intresse, utmanar dem och får dem att utvecklas.

Kvalifikationer

Krav på lärarlegitimation

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 juni 2016