Lärare åk 4-6

Sista ansökningsdatum: 2017-05-26
Referensnummer: 2017/624
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2017-08-10

Kontaktperson:
Carolina Andersson, rektor, 013-207033
Fackliga representanter:
Stella Adolfsson, Lärarnas Riksförbund, 013-207984
Jessica Milch, Lärarförbundet, 013-207984

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ånestadsskolan är en f-9 skola som ligger i området Berga-Vimanshäll. Vi har ca 590 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi är stolta över att ha en skola som innehåller både det storskaliga och det lilla och det drar vi nytta av i vårt vardagliga arbete. Elevens bästa är alltid i fokus och vi jobbar för att alla, såväl barn som vuxna är välkomna till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill bli en del i vår kreativa, dynamiska och roliga verksamhet och som genom arbetet vill vara med och skapa de bästa skoldagarna för skolans elever.

Vi vill att du är utbildad lärare för grundskolan årskurs 4-6, med behörighet i svenska och svenska som andraspråk, och gärna i kombination med bred ämnesbehörighet.  Du kommer framförallt att arbeta i årskurs 4 och vara del av arbetslaget i årskurs 4-6.

Du är van att möta sammanhang som kräver att du som pedagog är flexibel och lyhörd. Du brinner för elevens bästa och vill bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för lärande.

Kvalifikationer

Vi tycker det är viktigt att du;

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
  • har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna vill vara med och utveckla verksamheten 
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 maj 2017