Lärare år 1-3 på HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-28
Referensnummer: 101133

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, rektor, 013-208894

Ansök här!

Harvestadsskolan växer, vi söker ytterligare en lärare

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en helt nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vill du vara med oss och driva skolutveckling på en ny skola, då är Harvestadsskolan platsen för dig! Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i engelska år 1-6.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i engelska år 2-3 samt nära arbete i tvålärarsystem för år 1-3.

Som lärare på Harvestad är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever och kollegor växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete är viktigt och du drivs av att vara en naturlig del av utvecklingsarbetet på skolan. Du är en självklar del i att skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för vår skola. 

Du utvecklar och driver din undervisning tillsammans med de andra lärarna. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att undervisa och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning. Du brinner för att synliggöra lärandet och för att hitta kreativa vägar för detta, IKT är en naturlig del av din undervisning.

Lärarna på Harvestadsskolan har ett annat arbetstidsavtal. Detta innebär 40h på plats på skolan för att möjliggöra samarbete och kollegialt lärande. 

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation med behörighet för engelska år 1-6.

  • Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar.
  • Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleven. 

Vår vision är Harvestadsskolan, kunskap, trygghet och glädje för alla, hela dagen. Tror du att detta passar dig så önskar vi att du söker till oss.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 augusti 2016