Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 1-3 till T1- skolornaSista ansökningsdatum: 2016-07-01
Referensnummer: 106684

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Martina Almén, 013-263960
Malin Westlund, 013-202631

Ansök här!

Om arbetsplatsen

T1-skolorna består av Fridtunaskolan och Tunvallaskolan. Skolorna ligger på T1-området i centrala Linköping och är belägna intill Vallaskogen med gångavstånd till bibliotek, teater, simhall och konserthus. Här går omkring 500 elever från förskoleklass till årskurs 6.

På T1- skolorna arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande för att utveckla ett formativt förhållningssätt i undervisningen och för att få elever som är medvetna om sin lärandeprocess och på så sätt kan bli självreglerande. Vårt utvecklingsarbete sker genom att lärarna arbetar i kollegiala lärandegrupper och tanken är att de genom det arbetet ska justera undervisningen i klassrummet så att eleverna utvecklas maximalt i sitt lärande.

Arbetsbeskrivning

Under hösten kommer vi att ytterligare stärka vårt arbete för likvärdighet, lustfyllt och maximalt lärande. Vår största utmaning för likvärdighet är ett inkluderande förhållningssätt. Genom en utökning av lärare i årskurserna 1-3 ha vi möjlighet att få till regelbundna kollegaobservationer och utveckling av språkutvecklande och inkluderande undervisning.

Kvalifikationer

Behörig lärare år f-3 med inriktning svenska, matematik, engelska och SO alternativt NO.

För att tjänsten ska kunna gälla tillsvidare så krävs att lärarlegitimation kan uppvisas.

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du vill bidra till att utveckla verksamheten i enighet med skolans mål och är flexibel och öppen för förändringar. Du kan självständigt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 juli 2016