Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 1-6 i So/Sv till HjulsbroskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-08
Referensnummer: 101722

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anna Samuelsson, 013-207942

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan har 370 elever från förskoleklass till år 6 och våra ledstjärnor är kvalité, kreativitet, glädje, inflytande och delaktighet. Vi har fin miljö runt skolan och ett gott samarbete mellan och inom arbetslagen. Vi är stolta över vår skola och våra elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en arbetskamrat som vill arbeta med SO i år 5 samt stötta elever i bla svenska tillsammans med ordinarie lärare.

Kvalifikationer

Vi är måna om att ha en god arbetsmiljö och höga resultat för våra elever och då behöver du vara en teamspelare och intresserad av att utveckla dig som lärare. Vi är självklart mycket nyfikna på vad du vill bidra med till vår skola.

Du behöver vara behörig i ämnet som du ska undervisa och gärna intresserad av att synliggöra lärandet.

Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 juni 2016