Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 1 till HagbyskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-13
Referensnummer: 144134

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Wallén, 013-20 53 12
Annika Sjölund, 013-26 31 59

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I södra delen av Linköping hittar du Hagbyskolan, den lilla skolan med de stora möjligheterna. Här går barn från förskoleklass till år 6. Skolan bjuder på en rik mångfald både vad gäller miljö, personal och elever.

Arbetsbeskrivning

Till hösten söker vi en lärare för undervisning i år 1. Förutom undervisning ingår ett mentorskap delat med kollegor.

Arbetsmiljön på Hagbyskolan kännetecknas av arbetsglädje. Här arbetar engagerade pedagoger som hjälper och stöttar varandra i utvecklingen av skolans verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i år 1-3. Vi förutsätter att du är förtrogen med ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som en tillgång. Vi  ser dessutom att du är väl insatt i de yngre åldrarnas läs och skrivutveckling, har god insikt i hur man dokumenterar detta samt har förmågan att kommunicera detta med  samarbetande kollegor.

Dessutom vill vi att du:

  • Är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov.
  • Är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten.
  • Kan samarbeta med andra kollegor.
  • Har förmågan att bygga goda relationer med elever och föräldrar.

Vi värdesätter att du visar en egen drivkraft och tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer pågår löpande under ansökningstiden.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 juni 2017