Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 2 till HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2017-05-23
Referensnummer: 149857

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, 013-208894

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vill du vara med oss och driva skolutveckling på en ny skola, då är Harvestadsskolan platsen för dig! Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i år 1-3. 

Som lärare på Harvestad är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever och kollegor växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete är viktigt och du drivs av att vara en naturlig del av utvecklingsarbetet på skolan. Du är en självklar del i att skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för vår skola.

Arbetsbeskrivning 

  • Du utvecklar och driver din undervisning tillsammans med de andra lärarna.
  • Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att undervisa och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning.
  • Du brinner för att synliggöra lärandet och för att hitta kreativa vägar för detta, IKT är en naturlig del av din undervisning. I årskurs ett arbetar vi med metoden Att skriva sig till Läsning.

Lärarna på Harvestadsskolan har ett annat arbetstidsavtal. Detta innebär 40h på plats på skolan för att möjliggöra samarbete och kollegialt lärande samt 1500kr/månad som extra tillägg. 

Kvalifikationer

Legitimerad och behörig lärare, gärna med inriktning matematik och No.

Tjänsten innebär undervisning och mentorsansvar i år två och ett nära samarbete med de andra två lärarna i årskursen.

  • Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar.
  • Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleven.
  • Erfarenhet av ASL är meriterande. 

Vår vision är Harvestadsskolan är "kunskap, trygghet och glädje för alla, hela dagen".

Tror du att detta passar dig så önskar vi att du söker till oss. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten kan ske utan att ansökningstiden gått ut.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 maj 2017