Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 2 till TornhagsskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-26
Referensnummer: 156149

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Rose-Marie Angelöf-Pettersson, Rektor F-5, 013-20 56 37

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tornhagsskolan är en skola med förskoleklass till år 9 samt fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Tornhagsskolan ligger i en lugn och fin miljö med närhet till Valla fritidsområde, Gamla Linköping och Rydskogen. Vi har även gångavstånd till Stadsbiblioteket, Domkyrkan och city. Här kan vi också bjuda på en omväxlande omgivning som främjar lek utomhus. På Tornhagsskolan sätter vi eleven i centrum och med kunskap, trygghet och glädje ger vi eleverna möjlighet att utveckla sina styrkor och förmågor.

Vi arbetar inkluderande och oavsett stadie arbetar vi med gemensamma mål från förskoleklass till år 9. Att mötas över åldersgränser på ex hälsodagar utvecklar elevernas självkänsla och inspirerar till ny kunskap. Kombinationen av traditioner och nytänkande gör Tornhagsskolan till en bra skola att växa i. Vi söker nu två lärare 100% till lågstadiet. 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att planera och följa upp undervisningen i klass, där du även är mentor tillsammans  och arbetet bedrivs till viss del  i ett tvålärarsystem. Du blir en del av arbetslag 1-3 med engagerade och kompetenta pedagoger som kollegor.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet mot grundskolans yngre år.

Vi söker dig som

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation.
  • har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten

Välkommen med din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 juni 2017