Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 3 till ÄnggårdsskolanSista ansökningsdatum: 2017-03-30
Referensnummer: 140886

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Norberg, 013-20 78 38

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Änggårdsskolan är en skola som ligger i bostadsområdet Lambohov. Skolan har cirka 340 elever i åldrarna 6-12 år och består av förskoleklasser, grundskola och fritidshem. Änggårdsskolan ska vara en skola som ger trygghet och goda kunskaper. Skolans grundläggande arbete riktar sig mot att alla tar ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår miljö.

Vi söker nu lärare, med inriktning mot de tidigare åren.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att planera och följa upp undervisningen i klass, där du även är mentor tillsammans med en annan lärare i ett tvålärarsystem. Du blir en del av arbetslag 1-3 med engagerade och kompetenta pedagoger som kollegor.

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa år 1-3. 

Din profil

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med styrdokumenten och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • I klassrummet är du en tydlig ledare, som sätter eleven i fokus och engagerar, anpassar och utmanar utifrån elevers behov
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserat och visar god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och föräldrar
  • Du är kvalitetsmedveten och visar intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 30 mars 2017