Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare år 6 till HimnaskolanSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 159627

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Göterdal, rektor, 013-20 57 41

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Himnaskolan har 580 elever i årskurserna F-6 och vi har ca 80 pedagoger som arbetar i skolan och på fritidshemmet. Personalen är organiserade i årskursvisa arbetslag där skolans personal samverkar med personalen i fritidshemmet för elevernas bästa. Skolan har nyligen byggts till och renoverats och har ljusa och luftiga lokaler som är väl anpassade för verksamheten. Vi har behörig och kompetent personal som ständigt arbetar för att utveckla verksamheten genom att bl a samplanering och bedömning till stor del sker tillsammans i årskursen. Vi har stort fokus på kollegialt lärande.

Vårt mål och vår vision är att skapa en skola som genomsyras av "Trygghet, lärande och respekt".

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med andra lärare att ansvara för planering och genomförande av undervisning i år 6. Du har delat klassföreståndarskap med en annan lärare för en av våra tre klasser i år 6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning för år 4-6 i svenska och engelska. 

Vi söker dig som:

  • sätter eleven i centrum
  • har ett positivt förhållningssätt
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017