Lärare år 6 till Nya Rydsskolan

Sista ansökningsdatum: 2016-09-23
Referensnummer: 2016/1161
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Joakim Bååth, 013-217144

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nya Rydsskolan ligger i stadsdelen Ryd i Linköping. Skolan är en mångkulturell skola med ca 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. På Nya Rydsskolan arbetar vi för maximalt lärande, lust och engagemang. Lärmiljö och lärande står i fokus på Nya Rydsskolan. Skolans vision är tydlig för personal, föräldrar och elever. Vi vill ge eleverna en framtidstro. Elevernas språkutveckling är ett prioriterat arbetsområde. Vi arbetar med kunskap och bedömning. Ökad måluppfyllelse genom kontinuerlig feedback och utveckling av undervisningen. Vi har strukturerad rastomsorg. Föräldraengagemang är en viktig del för att eleverna ska lyckas i framtiden. Vi arbetar aktivt med föräldrasamverkan i olika former.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga läraruppgifter som klasslärare i åk 6 i ämnena sv, sva, so, no, ma, bild, eng. I tjänsten ingår mentorskap för elevgruppen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet mot grundskolans yngre år i ämnena sv, sva, so, no, ma, bild, eng.

Vi söker dig som:

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten

Låter detta som du? Sök då denna tjänst på Nya Rydsskolan!

Vi ser fram mot din ansökan! 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 september 2016