Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare årskurs 1-7 i SVA och engelska till Anders Ljungstedts gymnasiumSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 160429

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Madelene Arvendal, 013-26 32 96

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med drygt 1400 elever och 250 anställda som erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Anders Ljungstedts gymnasium är även startskola för språkintroduktionen för ungdomar som nyss har anlänt till Sverige. Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder.

Arbetsbeskrivning

Anders Ljungstedts gymnasium söker dig som är lärare och med behörighet i svenska som andra språk (SVA) och engelska för årskurs 1-7 för undervisning av elever på programmet för Språkintroduktion.

Som lärare på Anders Ljungstedts Gymnasium skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Du arbetar kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen, samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever.

Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra för att nå verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare för årskurs 1-7 i svenska som andra språk (SVA) och engelska. Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt och har god samarbetsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö och av elever som har behov av särskilt stöd är meriterande.

  • Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
  • Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis.
  • Du som är nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier.

Urval till tjänsten sker löpande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017