Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare årskurs 7-9 spanska/engelska till FolkungaskolanSista ansökningsdatum: 2017-05-01
Referensnummer: 145855

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Maria Todea, rektor, 013-20 76 85
Anders Wänström, bitr. rektor, 013- 20 68 65
Christer Helmersson, enhetschef, 013- 20 76 84
Anne Jonsson HR konsult, 013-20 76 81

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Folkungaskolan ligger i centrala Linköping med närhet till huvudbiblioteket och kulturskolan. Folkungaskolan är en kombinerad grund- och gymnasieskola med totalt ca 1300 elever och 140 personal. Grundskolan har verksamhet för år 4-9, med inriktning mot musik och dans och science. Från åk 7 finns två inriktningar, konst-och design och hemkunskap-och konsumentkunskap. Gymnasieskolan består av tre program – samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet och estetiska programmet med musikinriktning. Folkungaskolan är en stor liten skola. Stor för att man har många intressanta profiler att välja mellan. Liten för att man känner sig trygg och vet vilka de flesta är.

Arbetsbeskrivning

Grundskolan på Folkungaskolan kommer att  expandera under  några år. Vi söker därför en  lärare  till årskurs 7-9 och med undervisning i spanska och engelska . Mentorskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad lärare för  årskurs 4-9/7-9 och i behörig  spanska och engelska. Är du behörig  i SVA  eller ytterligare  något  modernt  språk  är det meriterande.  Är du nyexaminerad lärare kommer du att få en längre introduktionsperiod.

Vi söker dig:

  • som ser elevernas olika nivåer och b ehov och kan rätta din undervisning efter detta
  • som är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga som har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
  • som vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslaget 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Bifoga din lärarlegitimation till ansökan. Är nyexaminerad lärare eller snart klar och inte fått ditt examensbevis eller lärarlegitimation, bifoga ett studieintyg med uppgifter på inriktning, avslutade kurser och poäng (ej Ladok)

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 maj 2017