Lärare F-3

Sista ansökningsdatum: 2016-10-18
Referensnummer: 2016/1650
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Rose-Marie Angelöf-Pettersson, 013-20 56 37

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tornhagsskolan är en skola med förskoleklass till år 9 samt fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Tornhagsskolan ligger i en lugn och fin miljö med närhet till Valla fritidsområde, Gamla Linköping och Rydskogen. Vi har även gångavstånd till Stadsbiblioteket, Domkyrkan och city. Här kan vi också bjuda på en omväxlande omgivning som främjar lek utomhus. På Tornhagsskolan sätter vi eleven i centrum och med kunskap, trygghet och glädje ger vi eleverna möjlighet att utveckla sina styrkor och förmågor.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar inkluderande och oavsett stadie arbetar vi med gemensamma mål från förskoleklass till år 9. Att mötas över åldersgränser på ex hälsodagar utvecklar elevernas självkänsla och inspirerar till ny kunskap. Kombinationen av traditioner och nytänkande gör Tornhagsskolan till en bra skola att växa i. Vår inriktning på tornhagsskolan är at arbeta med att skriva sig till läsning. Vi har fokus på att läsa och skriva. nu söker vi en lärare 100% till lågstadiet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet mot grundskolans yngre år och med baskunskaper i svenska och matematik. Du kommer att arbeta i team och vara involverad i tre klasser åk 1.

Vi söker dig som

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 oktober 2016