Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare för barn med språkstörningSista ansökningsdatum: 2016-12-01
Referensnummer: 123390

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Robert Obing, 013-294789

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vårt team. Du erbjuds möjligheten att bli en betydelsefull kugge i våra elevers utveckling mot nyfikna, kunniga och aktiva ungdomar, och en uppskattad medarbetare på Ekkälleskolan.

Ekkälleskolan är en nystartad skola, sedan hösten 2015, i Södra Ekkällan. Södra Ekkällan är ett nytt bostadsområde som gränsar till härliga omgivningar med närhet till skog och grönområden. Idag är vi en liten skola med omkring 180 elever i F-6, målet är att vi ska bli en tvåparallellig skola med omkring 350 elever. På skolan har vi modern utrustning, ljusa lärmiljöer, god arbetsmiljö och vi skapar nya rutiner varje dag. Känner du dig mogen att anta utmaningen att vara med och forma en ny skola? Då tycker vi du ska söka vår tjänst.

På Ekkälleskolan arbetar professionella pedagoger med tydliga mål, höga förväntningar och formativ bedömning. Allt för att nå ett maximalt lärande, ge likvärdiga möjligheter och stimulera till lust och engagemang. Genom upplevelser och professionellt bemötande ska vi förbereda eleven för aktivt samhällsliv - för att äga sin utbildning och sin framtid.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i språkgruppen på Ekkälleskolan står du för trygghet, lärande och utveckling. Du arbetar både självständigt och i par, alltid med ögon för helheten på skolan. Vi fokuserar på elevens hela dag och Du är med och skapar en gemensam skolkultur som kännetecknas av gott bemötande, samarbete och positiv förväntan. Du stimuleras av att delta i utvecklingsprocesser då skolan växer under de närmaste åren.

Din undervisning kommer i huvudsak att omfatta svenska och SO i årskurs 4-6. Behörighet i idrott, engelska och musik är meriterande, då det ligger i tjänsten idag. Precis som dina blivande kollegor jobbar du även för en god lärmiljö för alla elever.

Kvalifikationer

Vi vill att du är:

  • legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och SO i årskurs 1-7, väl insatt i gällande styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Bifoga din legitimation i ansökan till denna tjänst.
  • genuint intresserad av undervisning, skolutveckling och att söka nya vägar för att ge eleverna den bästa tänkbara utbildningen.
  • lyhörd och har god förmåga att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar
  • kreativ, lösningsfokuserad och har god förmåga att se möjligheter i arbetet.
  • kvalitetsmedveten och van att arbeta på ett systematiskt sätt för att utveckla din verksamhet.

Vi vill också att du har god samarbetsförmåga, god insikt i värdegrundsarbete och har ett gott förhållningssätt.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 december 2016