Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i åk 2 till Nykil skolaSista ansökningsdatum: 2016-09-09
Referensnummer: 109554

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Karin Ström, Rektor, 013-205856

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nykil skola ligger i en härlig miljö med en fantastisk natur runt knuten. Naturen inspirerar till uteaktiviteter på fritids och skola. Skolan har ca 120 elever i årskurs F-6 samt fritidsverksamhet. Vi har även öppen fritidsverksamhet. På enheten arbetar medarbetarna tillsammans i ett mycket nära samarbete. Vi har ett öppet arbetsklimat med skratt och arbetsglädje och med ett tydligt fokus på en hög måluppfyllelse. Alla känner allas elever och tryggheten är i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare mot grundskolans tidigare år 1-3. Du kommer att vara klasslärare i åk 2 och ingå i ett team med andra lärare. Vi satsar mycket på kollegialt lärande. På Nykil utvecklar och medvetandegör vi elevens lärprocess genom t.ex. synligt lärande och formativ bedömning. Nu söker vi en pedagog som bl.a. kan bidra till detta utvecklingsarbete. Du ingår i ett kreativt och utvecklande arbetslag där det är högt i tak.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad lärare mot grundskolans tidigare år.

Du är ansvarstagande, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du tar hänsyn till elevernas individuella förutsättningar och får dem att växa. Vi ser också att du har förmågan att entusiasmera och engagera både elever och kollegor samt att du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Du bör ha tillgång till körkort och bil.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 september 2016