Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i åk 2Sista ansökningsdatum: 2016-10-16
Referensnummer: 113119

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Norberg, 013-207838

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Änggårdsskolan är en skola som ligger i bostadsområdet Lambohov. Skolan har cirka 330 elever i åldrarna 6-12 år och består av förskoleklasser, grundskola och fritidshem. Änggårdsskolan ska vara en skola som ger trygghet och goda kunskaper. Skolans grundläggande arbete riktar sig mot att alla tar ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår miljö.

Vi söker nu en lärare, med inriktning mot de tidigare åren

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att planera och följa upp undervisningen i åk 2, där du även är mentor. Du blir en del av arbetslag 1-3 med engagerade och kompetenta pedagoger som kollegor.

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa år 1-3

Din profil

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med styrdokumenten och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • I klassrummet är du en tydlig ledare, som sätter eleven i fokus och engagerar, anpassar och utmanar utifrån elevers behov
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och visar god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och föräldrar
  • Du är kvalitetsmedveten och visar intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 oktober 2016