Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i åk 4-6 till LjungsbroskolanSista ansökningsdatum: 2016-12-02
Referensnummer: 122920

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Conny Oskarsson, 013-206737

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ljungsbro skola är en F-9-skola med cirka 550 elever. Skolan ligger en dryg mil utanför Linköpings centrum med goda bussförbindelser. Den ligger i ett naturskönt område med tillgång till skog och Göta Kanal. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med andra lärare att ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i år 4 och år 6. I år 4 har du ett övergripande klassansvar. I första hand kommer du att undervisa i matematik, no och teknik men även andra ämnen kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i matematik, no och teknik i år 4-6. Bredare kompetens är meriterande.

Vi vill även att du:

  • är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • har förmågan att vara tydlig i ditt ledarskap och skapa god arbetsmiljö för eleverna
  • har goda ämeskunskaper
  • arbetar strukturerat och medvetet för ökad måluppfyllelse
  • har förmåga att se alla elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar när du planerar, genomför och utvärderar undervisningen
  • har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar
  • arbetar inkluderande där elevens lärande och utveckling står i centrum
  • är intresserad av att utveckla din undervisning och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor

Passar denna beskrivning in på just dig och låter det som ett spännande och givande uppdrag? Skicka i sådana fall in din ansökan till oss redan idag.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 2 december 2016