Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i engelska och svenska till LinghemsskolanSista ansökningsdatum: 2016-07-22
Referensnummer: 98085

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Magnus Wallén, 013-205753

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linghemsskolan, som idag består av ca.300 elever åk.6-9 (inkl. förberedelseklass) samt ca.30 lärare/personal, ligger endast 5 minuters pendeltågsresa från Linköpings centralstation.

Trygghet och kunskapsfokus är kärnvärden som skolans undervisning vilar på och som leder till ett lugnt och stabilt undervisningsklimat.
Skolledning, lärare och elever sätter stort värde i ett gott samarbete som skapas under lektioner, mentorstid, elevråd, kompisstödjaraktiviteter samt stormöten där alla elever och vuxna på hela skolan träffas för utbyte av gemensam information.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Linghemsskolan kommer du att vara klassmentor i en 7:a samt ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning i engelska i ett antal klasser/grupper i åk.7-9 samt ev. svenska i en klass åk.7.

Tillsammans med övriga ämneslärare ansvarar du även för en fortsatt utveckling av respektive ämnen på Linghemsskolan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en lärarexamen och en lärarlegitimation för undervisning i åk 7-9 i ämnena engelska och/eller svenska .
Ämnesbehörighet även i andra ämnen är meriterande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 juli 2016