Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i fritidshemSista ansökningsdatum: 2017-05-12
Referensnummer: 139744

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Leif Karlsson Biträdande rektor, 013-205646

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Engagemang, samverkan och gemenskap kännetecknar Hjulsbroskolan. Här vill vi arbeta tillsammans för att varje elev ska kunna utvecklas och få förutsättningar att lyckas. På Hjulsbroskolan går ca 380 elever från förskoleklass till år 6. Vi har fem fritidsavdelningar varav fyra avdelningar för F-2 samt en avdelning för år 3. Närhet till skog och Stångån erbjuder unika möjligheter till utomhuspedagogik, friluftsaktiviteter och lek. Med fokus på ökad måluppfyllelse och goda kunskaper, behöriga pedagoger med hög kompetens och ett stort engagemang utvecklar vi ständigt våra arbetsmetoder för att nå högre måluppfyllelse för alla elever. Vi arbetar med att alla elever ska känna sig trygga och bekräftade.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem deltar du tillsammans med övrig personal på fritidshemmet i planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. På förmiddagstid kommer du att delta i vår rastverksamhet samt ha grupptimmar i år 1-3.

Du bidrar med din kompetens och din vilja att driva utveckling. Vi eftersträvar ett nära kollegialt samarbete.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen, lärare med inriktning i fritidshem eller annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms likvärdigt.

Vi ser gärna att du:

  • Är ansvarstagande, lyhörd och har ett engagemang i arbetet med våra elever.
  • Har förmågan att vara tydlig i ditt ledarskap och skapa god arbetsmiljö.
  • Har god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta nära dina kollegor.
  • Är väl förtrogen med skolans styrdokument.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 maj 2017