Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i fritidshem/fritidspedagog alt förskollärareSista ansökningsdatum: 2016-08-31
Referensnummer: 110723

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Norman, 013-207509

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta på en skola som ligger i framkant! Vidingsjöskolan är en F-6 skola med 350 elever som ligger i en vacker omgivning i den sydöstra delen av Linköping, fem kilometer från city. Vi har naturen runt knuten och erbjuder natursköna strövområden, med bland annat en s.k skolskog som används mycket av skola och fritidshem.

På Vidingsjöskolan arbetar vi med gemensamt uppsatta mål och alla har ett ansvar för att skolan utvecklas. Pedagoger samarbetar i arbetslag, planerar, inspirerar och utbyter idéer och erfarenheter.

Genom att använda olika metoder och varierade arbetsätt försöker vi anpassa undervisning och fritidshemsverksamhet till varje elevs behov. Vi vill skapa en stabil grund att stå på för ett livslångt lärande. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer som lärare i fritidshem/fritidspedagog alt förskollärare ingå i team och arbetslag där lärare och/eller fritidspersonal tillsammans ansvarar för att ge eleverna det stöd de behöver under skol- och fritidstid. Din unika kompetens blir en del av teamets helhetsansvar. En kompetent erfaren och engagerad personal ger eleverna förutsättningar att utveckla sina förmågor och färdigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärare i fritidshem, fritidspedagog eller förskollärar-examen och som drivs av en vilja att utveckla den pedagogiskaverksamhet du arbetar i. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 augusti 2016