Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-05
Referensnummer: 93327

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, rektor, 013-208894

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en helt nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vill du vara med oss och driva skolutveckling på en ny skola, då är Harvestadsskolan platsen för dig! Vi söker nu en lärare i fritidshem/fritidspedagog som vill fortsätta skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för fritidsverksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Harvestadsskolan är du tryggheten, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritids är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Du utvecklar och driver din avdelning tillsammans med de andra fritidspedagogerna. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att lära och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning. Du brinner för att synliggöra lärandet i fritidshemmet och för att hitta kreativa vägar för detta. Du ser möjligheterna för pedagogiskt arbete med Ipad och datorer.

Du kommer vara en stor del i att bygga upp skolans fritidshemsavdelningar till trygga och kreativa lärmiljöer tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Lärarexamen med inriktning fritidshem/fritidspedagogexamen eller motsvarande pedagogisk högskoleutbildning.

Vi söker dig som:

  • är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar
  • har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med barn och vårdnadshavare.
  • drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för eleven och för dig själv

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Vår vision är Harvestadsskolan, kunskap, trygghet och glädje för alla, hela dagen. Tror du att detta passar dig så önskar vi att du söker till oss.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 augusti 2016