Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till HimnaskolanSista ansökningsdatum: 2017-04-10
Referensnummer: 142493

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Göterdal, rektor, 013-205741

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Himnaskolan har 580 elever i årskurserna F-6. Vi har fyra fritidshemsavdelningar med barn från F-2 och en avdelning med barn som går i år 3 samt Öppen fritidsverksamhet för barn i år 4-6. Skolan har nyligen byggts till och renoverats och har ljusa och luftiga lokaler som är väl anpassade för verksamheten. Vi har behörig och kompetent personal som ständigt arbetar för att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker behörig fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du ansvarar för att planera och organisera verksamheten på fritidshemmet tillsammans med övrig personal på fritidshemsavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Sätter barnet i centrum
  • Är flexibel och har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar
  • Är ansvarstagande och lyhörd
  • Har en förmåga att entusiasmera barnen till en lustfylld och kreativ verksamhet
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 april 2017