Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i idrott åk 7-9 till Elsa Brändströms skolaSista ansökningsdatum: 2017-04-18
Referensnummer: 141103

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Anders Ekelund, 013-263795

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Elsa Brändströms skola är centralt belägen, helt nyrenoverad och startade i full skala hösten 2016. Skolan är i uppbyggnadsfasen och har innevarande läsår 320 elever i årskurs 7-9 och förberedelseklass. Vi är knappt 50 medarbetare. Fullt utbyggd har skolan fem klasser i varje årskurs och består då av ca 400 elever. Hög kvalitet i ämnesundervisningen tillsammans med arbetsglädje och en känsla av samhörighet skall förknippas med skolan. Vi har en språkinriktning som utvecklar eleverna inom moderna språk. Du kommer på Elsa Brändströms skola att mötas av en engagerad och kompetent personalgrupp med framåtanda och elevfokus.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i  idrott. Skolan har en fotbollsinriktning, en mindre del av tjänsten kan vara att träna/utbilda eleverna inom denna. I tjänsten ingår även mentorskap i år 9.

Kvalifikationer

vi söker dig som:

  • är legitimerad lärare med behörighet i idrott.
  • vill jobba med ett språkutvecklande arbetssätt.
  • har förmåga att entusiasmera och engagera eleverna till en lustfylld och kreativ verksamhet.
  • vågar prova och utveckla olika arbetsmetoder och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
  •  använder alternativa verktyg tillsammans med elever i behov av särskilt stöd för att främja deras lärande .
  • skapar trygghet genom att vara tillgänglig, konsekvent och som är en tydlig gränssättare
  • trivs med att jobba i ett tätt samarbete med  kollegor, runt eleverna. 

Välkommen med din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 april 2017