Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i idrott och hälsa till LinghemsskolanSista ansökningsdatum: 2017-02-27
Referensnummer: 103354

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Magnus Wallén, 013-205753

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linghemsskolan, som idag består av ca.300 elever åk.5-9 (inkl. förberedelseklass) samt ca.30 lärare/personal, ligger endast 5 minuters pendeltågsresa från Linköpings centralstation.
Trygghet och kunskapsfokus är kärnvärden som skolans undervisning vilar på och som leder till ett lugnt och stabilt undervisningsklimat.

Skolledning, lärare och elever sätter stort värde i ett gott samarbete som skapas under lektioner, mentorstid, elevråd, kompisstödjaraktiviteter samt stormöten där alla elever och vuxna på hela skolan träffas för utbyte av gemensam information.

Arbetsbeskrivning

Som lärare kommer du att ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning i ämnet idrott och hälsa för två klasser åk.7 samt en förberedelseklass åk.9
Tillsammans med övriga ämneslärare ansvarar du även för en fortsatt utveckling av idrottsämnet på Linghemsskolan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en lärarexamen i idrott som innefattar åk 7-9, eller motsvarande.
Lärarexamen även i andra ämnen är meriterande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 februari 2017