Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i idrott till ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2016-11-07
Referensnummer: 118440

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Cecilia Persson, 013-207941

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan startade upp i augusti 2016 och är en helt nybyggd skola åk 7-9. Skolan är belägen vid Linköpings fotbollsarena och kommer att vara en idrottsskola. Idag finns profiler inom hockey, innebandy, fotboll, konståkning och simning. Vår ambition är att utöka med fler profiler framöver. Klasserna blandas.

Arbetsbeskrivning

På Arenaskolan bygger vi nytt och du kommer, tillsammans med dina kollegor, ha en aktiv del i skolans systematiska kvalitetsarbete med fokus på ämnesutveckling. Vi hjälps åt genom att alla har något ansvar, stort och/eller smått och på så sätt känner alla sig delaktiga i skolans utveckling. Vi skapar en samsyn genom att vi arbetar med gemensamt uppsatta mål och följer våra gemensamma riktlinjer och policys. Det lägger grunden för en effektiv och trygg organisation där personal och elever trivs och mår bra.

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa cirka 75% och annat ämne eller profiltid 25%. Du kommer även att vara klassföreståndare. Du delar klassföreståndarskapet med annan lärare och du ansvarar för cirka 10-15 elever.

Kvalifikationer

Lärarexamen mot grundskolans senare år med inriktning idrott och hälsa eller motsvarande. Om du har tränarutbildning inom innebandy och/eller annan sport så är det en merit.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.

  • Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att är lyhörd för idéer.
  • Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.
  • Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa.
  • Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument.
  • Du är trygg i lärarrollen och känner en stolthet för ditt jobb.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 november 2016