Lärare i lågstadiet till Rosendalsskolan

Sista ansökningsdatum: 2016-08-22
Referensnummer: 2016/461
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2016-08-09

Kontaktperson:
Karin Lång/Rektor, 013-207905
Fackliga representanter:
Mari Lindqvist, 013-205304

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rosendalsskolan är en Enskild Kommunal skola. Det innebär att vi kombinerar det bästa av två världar. Den kommunala stabiliteten och långsiktigheten möter korta beslutsvägar, flexibilitet och handlingskraft. Skolan har en internationell prägel som vi är stolta över. Vi är också stolta över att ha duktig personal som brinner för att ge våra elever en god start i livet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är behörig lärare i åk 1-7 alt åk 1-3 alt lågstadielärare. Tjänsten är en speciell satsning på lågstadiet och din roll kommer att vara att planera, stötta och samarbeta med befintliga klasslärare i olika klasser på lågstadiet. Du kommer att undervisa i SV/SvA, EN, NO, SO och MA i olika klasser där behov finns.

Du kan läsa mer om vår enhet på www.linkoping.se/rosendalsskolan

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet för undervisning åk 1-7 alt åk 1-3 alt lågstadielärare.

Vi vill att du:

  • Är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • Har goda ämneskunskaper
  • Har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever och föräldrar som personal
  • Kan arbeta självständigt och äger stort eget driv 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 augusti 2016