Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i MA/NO till AtlasskolanSista ansökningsdatum: 2017-04-04
Referensnummer: 141304

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Monica Shaffeir, 013-20 75 10

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Atlasskolan ligger på Garnisonen och vi har nära till det mesta. Vi är en F- 6 skola med elever både från närområdet och från hela kommunen. Skolan har en internationell prägel och vår inriktning är språk. Våra elever har utökat antal lektioner i engelska i alla årskurser. Undervisning i engelska ingår inte i denna tjänst. Alla elever som vill kan också få pröva på spanska som elevens val redan från årskurs 1. Från och med årskurs 4 börjar våra elever läsa moderna språk; franska, tyska och spanska. Det är vi ganska ensamma om att erbjuda i Sverige - och det fungerar alldeles utmärkt! På skolan finns också en sektion med brasilianska elever vars föräldrar är tillfälligt engagerade i SAAB:s projekt med JAS Gripen. Sedan flera år tillbaka har vi också två engelska sektioner för barn vars föräldrar gästföreläser eller gästforskar i Sverige. Alla klasser på skolan läser efter svenska styrdokument och undervisningsspråket är svenska. Våra elever har goda resultat och personalen är entusiastisk och utvecklingsinriktad. Våra högsta värden är trygghet och arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Klasslärare i åk 4 med sedvanliga läraruppgifter. Vi utökar antalet klasser på mellanstadiet och vi är i stort behov av förstärkning av lärarkompetens i matematik och NO.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i svenska, matematik, SO och NO. För att passa in i det glada och resultatinriktade kollegiet på mellanstadiet behöver du vara både samarbetsinriktad och självständig. Du får vara med om att bygga upp vårt mellanstadium och tillsammans med de andra lärarna prägla studiemotiverade och resultatinriktade elever i en anda av delaktighet med internationellt fokus. Det kräver vidsynthet och engagemang, nyfikenhet och omtänksamhet samt handlingskraft och envishet för att nå högt uppsatta mål. Vi hoppas att du är den vi söker!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 april 2017