Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i MusikSista ansökningsdatum: 2016-10-31
Referensnummer: 117352

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Magnus Thor, 013-20 77 43

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ekholmsskolan är en 7-9 skola med grundskola och grundsärskola. Grundskolan har läsåret 2016-2017 cirka 300 elever och grundsärskolan har cirka 35 elever. Skolan har också grupp för rörelsehindrade elever och grupp för elever med autismspektrumtillstånd. Skolan har även fotbollsprofil och klasser med inriktning mot matematik, naturvetenskap och entreprenörskap.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget omfattar undervisning Ekholmsskolan år 7-9 och Ekholmsskolans grundsärskola år 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig med legitimation för undervisning i grundskolans år 7-9 i musik. Utbildning i eller erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 november 2016