Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i SPA/EN till ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-30
Referensnummer: 148876

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Cecilia Persson, 013-20 79 41

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, hockey, innebandy, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går idag cirka 400 elever i årskurs 7-9. Arenaskolans övergripande mål är Maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. 

Arbetsbeskrivning

Arenaskolan växer i elevantal och därför söker dig som vill vara med och skapa skolan tillsammans med oss!

På Arenaskolan kommer du tillsammans med dina kollegor ha en aktiv del i skolans utveckling. Vi arbetar gemensamt med tydligt uppsatta mål där samsyn är en viktig del i skolans framgång. Du och dina kollegor samarbetar, planerar, inspirerar och utbyter idéer och erfarenheter. Samverkan mellan olika yrkeskategorier på skolan främjas.

Du kommer att undervisa i spanska och engelska.

Kvalifikationer

Lärarexamen mot grundskolans senare år med inriktning spanska och engelska eller motsvarande.

  • Du tycker det är självklart att arbeta tillsammans för att nå resultat för våra elever. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.
  • Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla ditt/dina ämnen tillsammans med dina kollegor.
  • Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.
  • Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att utvecklas.
  • Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Det är en merit om du har erfarenhet av idrottande ungdomar.
  • Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 juli 2017