Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i sv, kommunikation och ped. ledarskap till Birgittaskolans GYSista ansökningsdatum: 2016-08-31
Referensnummer: 106433

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Eva Aronsson, rektor, 013-26 30 87 alt 0708-955 755
Anne Jonsson, HR konsultanne.jonsson@linkoping.se, 013 26 33 49/ 072-2486546

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Birgittaskolan är en gymnasieskola belägen i centrala Linköping och skolan har ca 330 elever. Skolan erbjuder vård- och omsorgsprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet.

Vi arbetar aktivt för att alla elever på skolan ska känna sig sedda och utvecklas utifrån sin förmåga. Vi lägger stor vikt vid att utveckla mentorskap, elevinflytande, tematiskt arbetssätt och internationellt arbete.

Birgittaskolans gymnasium tillhör enheten Birgittaskolan och där ingår också Birgittaskolan Vuxenutbildning. Birgittaskolans vuxenutbildning bedriver utbildning både på grundläggande och gymnasienivå och SFI-utbildning och Birgitta Vux med inriktning mot vård och omsorg och IVAS. Enhetens verksamheter är samlade i gemensamma lokaler.

Birgittaskolans gymnasium tillhör Utbildningsförvaltningen i Linköpings kommun. Vi är en av fem kommunala gymnasieskolor.

Arbetsbeskrivning

Birgittaskolan söker en gymnasielärare. Du kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar för måluppfyllelse, kvalité och utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i Svenska, Kommunikation och Pedagogiskt ledarskap. Som nyexaminerad lärare kommer du att få en längre inskolning genom den s.k. introduktionsperioden

Du har en öppen attityd och tycker om att arbeta med ungdomar. Du är lyhörd och relaterar smidigt till eleverna samtidigt som du inte är rädd för att sätta gränser. Mångfaldsmedveten. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta även med kollegor och föräldrar.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Är du nyexaminerad och inte fått ditt examensbevis bifoga ett studieintyg med dina avslutade kurser inte Ladok).

Urval och intervjuer sker löpande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 september 2016