Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i SVA till Vux på BirgittaskolanSista ansökningsdatum: 2017-01-17
Referensnummer: 127637

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Maria Danielsson, Rektor, 013-207251
Tilda Eriksson, HR-konsult, 013-263349

Ansök här!

Om arbetsplatsen

På Birgittaskolans vuxenutbildning finns kurser både inom gymnasial- och grundläggande nivå. Undervisningen sker både som när- och distansstudier.

På Birgittaskolan bedrivs också gymnasieutbildning, SFI utbildning och Birgitta Vux med inriktning vård och omsorg för vuxna och Birgittaskolan IVAS. All verksamhet är samlad i gemensamma lokaler och ligger centralt beläget i Linköping.

Organisatorisk tillhör Birgittaskolan Utbildningsförvaltningen i Linköpings kommun.

Arbetsbeskrivning

Birgittaskolan Vux söker en behörig lärare i SVA, grundläggande nivå. Tjänsten är en visstidsanställning på 70% och kommer pågå under vårterminen 2017.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig/legitimerad gymnasie- eller grundskollärare i svenska som andra språk. Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

  • Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt
  • Du är inte rädd för att sätta gränser.
  • Du har en god samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten
  • Du är intresserad av mångfaldsfrågor. Flera av våra elever har till exempel invandrarbakgrund.

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis. Du som är nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier (ej Ladok).

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 januari 2017