Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i SV/ENG årskurs 7-9 till FolkungaskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-12
Referensnummer: 153659

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christer Helmersson, enhetschef, 013-20 76 84
Maria Todea, rektor /Anders Wänström bitr. rektor, 013- 20 76 85 / 013- 20 68 65
Anne Jonsson, HR konsult, 013-20 76 81

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Folkungaskolan ligger i centrala Linköping med närhet till huvudbiblioteket och kulturskolan. Folkungaskolan är en kombinerad grund- och gymnasieskola med totalt ca 1300 elever och 140 personal. Grundskolan har verksamhet för år 4-9, med inriktning mot musik och dans och science för innevarande år. Från läsåret 17/18 tillkommer ytterligare två inriktningar, konst-och design och hem-och konsumentkunskap. Gymnasieskolan består av tre program – samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet och estetiska programmet med musikinriktning. Gymnasiet omfattas också av språkintroduktion. Folkungaskolan är en stor liten skola. Stor för att vi har många intressanta profiler att välja mellan. Liten för att man känner sig trygg och vet vilka de flesta är.

Arbetsbeskrivning

Anställningen är en tillsvidareanställning och du kommer att undervisa i svenska och engelska i årskurs 7-9. Mentorskap kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare 4-9 och i ämnena svenska och engelska. Om du är nyexaminerad lärare kommer du att få en längre introduktionsperiod.

 Och som;

  • ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta
  • är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga
  • har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
  • vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslaget

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Viktigt att du bifogar din lärarlegitimation till ansökan. Har du ingen legitimation bifoga ditt examensbevis. Är du nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg med information om inriktning, avslutade kurser och poäng (ej Ladok).

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 juni 2017