Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i svenska/engelskaSista ansökningsdatum: 2016-07-13
Referensnummer: 95665

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Magnus Thor, 013-20 77 43

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ekholmsskolan är en högstadieskola årskurs 7-9 med cirka 300 elever. På skolan finns grundskolan, grundsärskola, grupp för rörelsehindrade elever samt gruppför autistiska elever.

Kunskap, trivsel och trygghet är skolans ledord. Skolan arbetar aktivt med att regelbundet diskutera gemensamma frågor om etik och moral, kamratskap och arbetsklimatet i klassrummet.

På Ekholmsskolan lägger vi stor vikt vid att eleverna ska förstå vad som krävs för att utvecklas kunskapsmässigt. Personalens utbildning och höga kompetens bidrar till detta.

Från och med läsåret 2013-2014 erbjuder vi fotbollsprofil. Skolan erbjuder också inriktning mot naturorienterande ämnen, matematik och entreprenörskap. Våra välutrustade lokaler i naturvetenskapliga ämnen bidrar till att undervisningen håller en hög standard i dessa ämnen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu lärare för undervisning i svenska och engelska årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig med legitimation för grundskolans senare år med inriktning mot svenska och engelska.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 juli 2016