Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i svenska/svenska som andraspråk/engelska till SkäggetorpsskolanSista ansökningsdatum: 2016-10-28
Referensnummer: 118187

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Kajsa Andersson Lundblad / Rektor, 013-207903

Ansök här!

Om arbetsplatsen 

Skäggetorpsskolan är en skola med elever i årskurs 6-9 där de flesta har mångkulturell bakgrund. Skolan har också flera internationella klasser där nyanlända elever tas emot. Vår skola präglas av ett mycket stort engagemang, hög grad av flexibilitet och vi tror att kvalité uppnås genom gott samarbete mellan personal och elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i svenska/svenska som andraspråk och engelska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska, svenska som andraspråk och engelska för årskurserna 6-9 och som brinner för att undervisa. Du är engagerad och kunnig i ditt ämne och kan visa prov på tydligt ledarskap. Kunskap om integrationsfrågor och tidigare arbete med elever med annan bakgrund är en merit. Uppdraget kräver också mycket gott samarbete med kollegor och ansvarstagande i hög grad. Erfarenhet av undervisning av nyanlända elever är en merit.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 oktober 2016