Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i SV/SO åk 4-6Sista ansökningsdatum: 2017-03-24
Referensnummer: 124032

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lindvall, 013-205583

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Askeby skola och fritidshem är en F-6 skola. På skolan går det ca 200 elever. Den trygga och småskaliga atmosfären förstärks av att skolan ligger i en naturskön och gammal kulturbygd. En stabil och kunnig personalgrupp arbetar aktivt för en trygg miljö med personlighet, närhet och omtanke. På skolan är vi måna om varandra och för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna varje dag. På Askeby skola arbetar pedagogerna i välfungerande arbetslag där skolutveckling är i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i ämnena svenska och so. Legitimation i engelska är meriterande. Undervisning och mentorskap kommer att ske i arbetslag 4-6. Som lärare hos oss vill vi att du är tydlig, lyhörd med ett elevfokus. Du ser olikheter som en tillgång i ditt arbete. Vi söker dig som är prestigelös och ser möjligheter. Du ska ha lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i ämnen svenska och so med inriktning mot åk 4-6. Legitimation i engelska är meriterande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 mars 2017