Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare i trä-och metallslöjd/ fritidshemSista ansökningsdatum: 2017-05-22
Referensnummer: 149457

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Monika Shaffeir, 013-20 75 10

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Atlasskolan ligger på Garnisonen i Linköping. Skolan är ett gammalt logement med anor från förra seklet. Högt i tak! Vi har nära till det mesta. Skolan har en internationell prägel och vår speciella inriktning är språk. Det innebär att alla våra elever har fler lektioner i engelska, att de kan få pröva på spanska redan från årskurs ett och att de som vill får börja med ett modernt språk (franska, spanska eller tyska) redan i årskurs fyra. Det är vi ensamma om i hela Sverige! De som väljer att fortsätta med språkinriktningen efter mellanstadiet gör det på Elsa Brändströms skola. Vi har också en engelsk sektion för elever vars föräldrar vistas tillfälligt i Sverige och förra läsåret startade vi en klass för brasilianska barn. Deras föräldrar är engagerade i SAAB:s projekt med JAS i Brasilien. Alla klasser på skolan läser efter svenska styrdokument och undervisningsspråket i våra vanliga klasser är svenska. Våra elever kommer från hela kommunen men ganska många från vårt närområde – Hagaberg, Ekkällan och T 1.

Vi har goda resultat och arbetar målinriktat med eleven i centrum. Här är ”alla barn, allas barn”! Vi skrattar mycket på vår arbetsplats och vi har många diskussioner – få konflikter – högt i tak. Vi har medarbetare som kan påverka sin arbetssituation med ansvar, effektivitet, arbetsglädje och trivsel och vi har fantastiskt gott kaffe!

Arbetsbeskrivning

Trä- och metallslöjdlektionerna är förlagda till en dag i veckan - tisdagar- och omfattar cirka 30 % inklusive för- och efterarbete. Det gör att du som söker kan kombinera denna tjänst med annan tjänst i kommunen om schemat medger detta. Tjänsten kan också kombineras med en tjänst på någon av Atlasskolans avdelningar på fritids. Tjänsten kan omfatta 30 - 100 % beroende på hur dina önskemål ser ut.

Kvalifikationer

Behörighet i trä-och metallslöjd är ett krav. Vi ser gärna att du redan är legitimerad. För arbete på fritidshemmet är pedagogisk utbildning för åldersgruppen 6 - 9 år önskvärd.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 maj 2017