Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Lärare i Trä och metallslöjd samt musikSista ansökningsdatum: 2016-07-05
Referensnummer: 107150

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anna Samuelsson, rektor, 013-207942

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan är en f-6 skola med ca 370 elever med stort driv och duktiga pedagoger. Vi söker en ny kollega som vill samarbeta och utveckla undervisningen

Arbetsbeskrivning

Som slöjdlärare i trä och metall undervisar du elever från år 2-6 och betygssätter tillsammans med kollega. Du tillhö arbetslag 4-6 och är mentor i år 5. Där ingår också ev musikundervisning.

Kvalifikationer

  • behörighet att undervisa i slöjd trä metall
  • erfarenhet av att arbeta med barn och föräldrar är meriterande

Vi kommer att tillämpa fortlöpande rekrytering under ansökningstiden

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 juni 2016