Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare IVASSista ansökningsdatum: 2016-11-13
Referensnummer: 106773

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Charlotta Stjärne, 013-206291

Ansök här!

Vill du bli en del av en verksamhet där vi tillsammans arbetar för elevers maximala lärande och likvärdiga möjligheter och där lust och engagemang genomsyrar organisationen?

Är du lärare i svenska och engelska och vill arbeta i en mindre elevgrupp med elever inom autismspektrat? I så fall har vi jobbet till dig!

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att utöva din kompetens i ett meningsfullt arbete som har stor betydelse för våra elever. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald. Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder dig möjligheter till kompetensutveckling.

På Ljungsbro skola finns verksamheter från förskoleklass upp till årskurs 9 med ca 550 elever. Vi har också elever med IVAS-grund, utbildning för elever med aspergers syndrom och högfungerande autism, det är här du kommer att vara en stor del av vår verksamhet. På Ljungsbro skola finns det även förberedelseklass, fritidshem samt fritidsgård. Vi har en fräsch och modern studiemiljö i en naturskön omgivning.

Vår vision är att genom utmaningar, nyfikenhet och goda relationer vill vi lära oss mer. Och med alla menar vi Alla, både elever och personal.

Arbetsbeskrivning

Vår lediga tjänst innebär undervisning i svenska och engelska för elever på IVAS. Du kommer att ingå i arbetslaget IVAS och ha ett mentorsansvar tillsammans med de övriga lärarna i gruppen. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Då arbetsgruppen är liten och samarbetet tätt lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att delta i skolans pedagogiska utvecklingsarbete för att utveckla undervisningen och elevernas mål uppfyllelse samt det maximala lärandet.

Kvalifikationer

Du har en lärarexamen med inriktning mot svenska och engelska. Vi värdesätter också att du har kurser eller en examen i specialpedagogik samt någon erfarenhet att arbeta med elever inom autismspektrum eller likande.

Vi söker dig som:

  • har förmågan att uppmärksamma elevernas behov och anpassa undervisningen till individen, gruppen, sammanhanget och situationen.
  • leder och organiserar arbetet så att en trygg och lärandemiljö skapas för eleverna.
  • har ett kollegialt förhållningssätt och samverkar med föräldrar och övrig personal.
  • har förmågan att skapa goda relationer, engagera eleverna och utveckla elevernas lust att lära.
  • planerar, dokumenterar och följer upp elevernas kunskaper kontinuerligt tillsammans med eleverna.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 november 2016