Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare mot fritidshem på NygårdsskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-29
Referensnummer: 107133

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Andersson, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan ligger i området Skäggetorp i Linköping. Området har en mångkulturell prägel. I området finns tre skolor, Nygårdsskolan år F-5, Rosendalsskolan år F-5 och Skäggetorpsskolan år 6-9. På skolorna finns också förberedelseklasser. Ca 95 % av eleverna på Nygårdsskolan har en annan kultur än svensk.

Nygårdsskolan har cirka 80 barn fördelade på fyra avdelningar.

Arbetsbeskrivning

Nygårdsskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog med huvudsaklig tjänstgöring på fritidshemmet. I arbetet ingår att planera och ansvara för fritidshemmets dagliga verksamhet och samverka med kollegor i arbetslag för att utveckla verksamheten. Vi ser gärna sökande med behörighet att undervisa i ett skolämne.

Kvalifikationer

Lärare mot fritidshem/fritidspedagogexamen.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 augusti 2016