Lärare som vikarie till Skäggetorpsskolan

Sista ansökningsdatum: 2016-10-05
Referensnummer: 2016/1681
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Kajsa Andersson Lundblad, 013-207903

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skäggetorpsskolan är en skola med elever i årskurs 6-9 där de flesta har mångkulturell bakgrund. Skolan har också flera förberedelseklasser där nyanlända elever tas emot. Vår skola präglas av ett mycket stort engagemang, hög grad av flexibilitet.

Vår idé om kvalitet är vikten av lärarens undervisningspotential i klassrummet och samverkan mellan personal och elever. Vi tror också att kvalité uppnås genom aktivt arbete med värdegrunden och att personal oavsett arbetsuppgifter tar initiativ, påverkar och analyserar verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare år 6-9 som vikarie. I tjänsten ingår att vara beredd att vikariera i alla ämnen vid t.ex. sjukdom och VAB. Tjänsten är ett vikariat ,
50%-100%, under höstterminen 2016. Tillträde snarast.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurserna 6-9. Du är engagerad, kunnig, flexibel, kan ta egna initiativ och har hög didaktisk förmåga.

Kunskap om integrationsfrågor och tidigare arbete med elever med annan bakgrund är en merit.

Uppdraget kräver också mycket gott samarbete med kollegor och ansvarstagande i hög grad.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 oktober 2016