Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare spanska/engelska i tvålärarsystem till Malmslättskolan - TokarpSista ansökningsdatum: 2017-06-28
Referensnummer: 148526

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jens Rosenqvist, Rektor, 013-20 66 36

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hos oss får du möjlighet till nära kollegialt samarbete!

På Malmslättsskolan-Tokarp undervisas alla elever i engelska, svenska och matematik i ett tvålärarsystem. Till hösten kommer vi fortsätta att utveckla vårt tvålärarsystem med att det även kommer omfatta SO-underviningen. För dig som lärare innebär detta att du planerar, undervisar och bedömer eleverna tillsammans med en legitimerad ämneslärarkollega i en gemensam strävan efter att nå bästa möjliga resultat för våra elever.

Hos oss går ca 330 elever i årskurserna 7-9. Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer att arbeta aktivt utifrån ett inkluderande arbetssätt vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att skapa undervisning som grundar sig i elevernas nyfikenhet och förutsättningar. På Malmslättsskolan – Tokarp arbetar även vi systematiskt med kollegialt lärande för att du som lärare ska ges det bästa förutsättningar för att lyckas i ditt uppdrag med världens viktigaste arbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i spanska i åk 6 – 9. I spanska kommer ni att vara två lärare på två språkvalsgrupper men du kommer även att ha nära samarbete med hela arbetslaget. I engelska kommer du att ha din undervisning tillsammans med en ämneslärarkollega. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation mot grundskolans senare år med ämnesbehörighet i spanska och engelska.

Vi tror att du har ett positivt förhållningssätt, ett anpassat arbetssätt, tycker om att samarbeta, engagerar dig i och lyssnar på eleverna för att se varje barns individuella behov och förutsättningar. Vi tror också att du är nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 juni 2017