Lärare sv, en och spanska årskurs 6-9

Sista ansökningsdatum: 2016-09-09
Referensnummer: 2016/1480
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Carolina Andersson, tf rektor, 013-207033

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ånestadsskolan är en f-9 skola som ligger i området Berga-Vimanshäll. Vi har nästintill 600 elever på vår skola. Vi är stolta över att ha en skola som innehåller både det storskaliga och det lilla och det drar vi nytta av i vårt vardagliga arbete. Elevens bästa är alltid i fokus och vi jobbar för att alla, såväl barn som vuxna är välkomna till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill bli en del av vår arbetsgemenskap och som vill bidra till våra elevers utveckling. Vi vill att du är utbildad lärare i svenska, engelska och spanska. Du är van att möta sammanhang som kräver att du som pedagog är flexibel och lyhörd. I arbetet ingår tätt samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med annan kollega i vissa klasser. Del av tjänsten är också att möta elever i behov av särskilt stöd, dels i reguljär undervisning och dels i enskild stöttning för elever.

Kvalifikationer

Vi tycker det är viktigt att du;

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
  • har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
  • vill vara med och utveckla verksamheten
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 september 2016