Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare sv, so, enSista ansökningsdatum: 2016-10-24
Referensnummer: 117207

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan är en f-3 skola med fina resultat, trevliga medpedagoger och underbara elever.

Gå gärna in och läs på någon av våra bloggar:

http://www.linkoping.se/forskola-och-utbildning/grundskola/kommunala-grundskolor/sodra-skolomradet/hjulsbroskolan/om-hjulsbroskolan/hjulsbroskolans-bloggar/

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med två andra lärare samt fritidspedagog i år 2. Ni gruppdelar och undervisar olika moment som en del av statliga satsningen mot de lägre åldrarna. Ditt huvudfokus är engelska och SO med deltar även i undervisning i sv och ma.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare mot yngre åldrar. Om du har erfarenhet av ASL är det trevligt men absolut inget krav.

  • ENGAGEMANG OCH TILLIT: Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och känner stolthet för ditt jobb.
  • SAMARBETSFÖRMÅGA: Du kan och vill arbeta med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
  • PERSONLIG MOGNAD: Du är känslomässigt stabil, har självinsikt och är trygg i sig själv. Ser relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 oktober 2016