Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare, SVA, 1-7 och/eller 4-9 till SpråkintroduktionenSista ansökningsdatum: 2016-10-10
Referensnummer: 113997

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Madelene Arvendal, 013-26 32 96

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts gymnasium (ALG) är en stor gymnasieskolor med nära 1 400 gymnasieelever, 250 vuxenstuderande och 250 anställda. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan, gymnasiesärskola, samtliga introduktionsprogram, samt vuxenutbildning. Anders Ljungstedts gymnasium är även startskola för språkintroduktionen, SI.

Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt.

Arbetsbeskrivning

Anders Ljungstedts gymnasium söker dig som är gymnasielärare och med behörighet i svenska som andraspråk.

Som lärare på Anders Ljungstedts Gymnasium skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten.

Du arbetar kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen, samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever.

Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta bra med andra människor.

Kvalifikationer

  • Du är behörig lärare 1-7 och/eller 4-9 i sva
  • Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt
  • Du har en god samarbetsförmåga
  • Duär kvalitetsmedveten
  • Du tycker om att arbeta med ungdomar

Meriterande: Vana av mångfald och från elever som kräver ”det lilla extra” och som har det litet tufft med skolan.

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis.
Du som är nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier.
Urval till tjänsten sker löpande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 oktober 2016