Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till åk 1 till Nykil skolaSista ansökningsdatum: 2017-06-18
Referensnummer: 155352

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Karin Ström, Rektor, 013-205856

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nykil är en fantastisk skola ca 1, 5 mil från Linköping centrum. Skolan ligger i en härlig miljö med en underbar natur runt knuten. Naturen inspirerar pedagoger och elever till uteaktiviteter på skola och fritids. Skolan har ca 120 elever i årskurs F-6 samt fritidsverksamhet. Vi har även öppen fritidsverksamhet. Relationerna mellan vuxna och barn är nära. Pedagogerna ser alla och det är allas våra elever. Vi har utbildad personal som arbetar i verksamheterna vilket skapar trygghet, kontinuitet och goda relationer samt god måluppfyllelse. På denna trygga plattform får barnen utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Nykil- skolan där alla blir sedda!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingår i ett arbetslag med andra lärare från åk 1-6. Din främsta arbetsuppgift är att undervisar i åk 1där du också är mentor. Vissa undervisningstimmar finns det tvålärarsystem i klassen. På Nykil har vi relativt små klasser, vilket gör att vi kan individanpassa undervisningen för våra elever. Vi arbetar i team och planerar i stor utsträckning våra lektioner tillsammans. Här får du utvecklas och här får du inspiration. På Nykil utvecklar och medvetandegör vi elevens lärprocess genom t.ex. synligt lärande och formativ bedömning. Vi arbetar med kollegialt lärande och TLC- lärandegrupper. I år kommer Nykil skola att medverka i läslyftet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet.

  • Du ska ha god samarbetsförmåga och vara trygg i dig själv.
  • Du är strukturerad samt engagerad i arbetet och utmanar eleverna i deras utveckling.
  • Du har god kännedom om de kvalitetsverktyg som finns i pedagogisk verksamhet.
  • Du har ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar. Genom ett

medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

 

Vid bedömningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 juni 2017