Lärare till år 6, Malmslättsskolan Kärna

Sista ansökningsdatum: 2016-10-16
Referensnummer: 2016/1045
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Monica Långström, rektor, 013-20 57 77
Karin Blomdahl, administrativ assistent, 013-20 57 75
Fackliga representanter:
Maja Johansson Gaimer, Lärarnas Riksförbund, 013-20 65 36

Ansök här!

Vill du bli en del av en verksamhet där vi tillsammans jobbar för elevers maximala lärande och likvärdiga möjligheter och där lust och engagemang genomsyrar organisationen? Bli en del av Linköpings kommun - där idéer blir verklighet.

Vad du blir en del av

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 620 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och med cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

På skolan finner du ett stort kollegium då i stort sett alla årskurser är fyrparallelliga. Det finns även många stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, IT-pedagog, administrativa assistenter och flera vaktmästare. Vi har två förstelärare med särskilt uppdrag och fem utan. Våra medarbetare driver starkt för att utveckla undervisningen och skolan på ett sätt som gagnar eleverna. 

Arbetsbeskrivning

Våra arbetssätt genomsyras av ledorden likvärdighet, maximalt lärande för alla samt engagemang och lust. Vi arbetar bland annat med kollegialt lärande och den röda tråden från förskoleklass till år 6.

Tjänsten innebär klassläraransvar i årskurs 6, med undervisning i svenska, matematik och SO i två paralleller. Du kommer ingå i ett arbetslag där dina kollegor är vana att hjälpa och ta emot hjälp av varandra och där det finns ett gemensamt driv för att nå bästa möjliga resultat hos våra elever och sig själva.

Vem är du?

Vi söker dig som har en grundlärarexamen med inriktning 4-6 eller motsvarande och som har behörighet att undervisa i matematik, svenska och SO-ämnena. Det är meriterande om du har erfarenhet av att sätta betyg i år 6.

I ditt arbete bidrar du med engagemang och entusiasm till verksamheten. Du är en positiv person som med en trygghet i din lärarroll har en förmåga att se alla elevers olika behov och sätter deras utveckling i centrum. Genom initiativtagande och en vilja att se möjligheter vill du vara med och bidra till att verksamheten förbättras och att dess mål uppnås. Vi ser dig som har en god förmåga att kunna samarbeta med elever, föräldrar och kollegor och som har en vilja att aktivt delta i arbetslaget.

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 oktober 2016