Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Askeby skola, arbetslag 4-6Sista ansökningsdatum: 2017-08-01
Referensnummer: 159726

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lindvall, 013-20 55 83

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Askeby skola och fritidshem är en F-6 skola. På skolan går det ca 200 elever. Den trygga och småskaliga atmosfären förstärks av att skolan ligger i en naturskön och gammal kulturbygd. En stabil och kunnig personalgrupp arbetar aktivt för en trygg miljö med personlighet, närhet och omtanke. På skolan är vi måna om varandra och för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna varje dag. På Askeby skola arbetar pedagogerna i välfungerande arbetslag där skolutveckling är i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare till Askeby skola, arbetslag 4-6. Vi söker dig som har legitimation i ämnena musik, svenska och SO. I tjänsten ingår mentorskap i åk 5 och förmånen att få arbeta i en fullt utrustad musiksal.

Uppdraget kommer eventuellt att kunna kombineras med ett arbetslagsledaruppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i musik, SO och svenska. Du har en särskilt god förmåga att förbättra elevernas resultat och har ett starkt intresse av att utveckla undervisningen. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du har förmågan att entusiasmera och engagera. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har alltid ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 augusti 2017