Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till barn- och fritidsprogrammet till Anders Ljungstedts gymnasiumSista ansökningsdatum: 2017-05-29
Referensnummer: 151232

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Mårten Larsson, 0706-207266

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts gymnasium söker dig!

Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med ca 1400 elever, 250 anställda. Vi tillhör utbildningsförvaltningen i Linköpings kommun och är en av fem kommunala gymnasieskolor. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram. Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en yrkeslärare inom barn- och fritidsprogrammet och med behörighet i sociologi. 

Som lärare på Anders Ljungstedts Gymnasium skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Tjänsten avser barn och fritidsprogrammet. Du arbetar kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever.

Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta bra med andra människor.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

  • Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.
  • Du har en god samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten.
  • Du tycker om att arbeta med ungdomar. 

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis. Du som är nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 maj 2017